Autoschadeherstel

AUTOSCHADEHERSTEL

Met meer dan 50 jaar ervaring blinkt Hoogstra Autoschadespecialist uit in het herstel van autoschades. Voor reparaties aan uw personen- en bedrijfswagens, caravan/camper en oldtimer kunt u bij ons terecht.
Vanuit ons nieuwe pand kunnen wij met behulp van zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel u van dienst zijn. Mocht u schade hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zorgen voor de totale schade-afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Tevens beschikken wij over vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Voor het opnemen van de schade verzoeken wij u mee te nemen uw groene kaart en het kentekenbewijs van de auto. Foto's >>

Hoogstra Autoschadespecialist is onderdeel van Allround Automotive Solutions (AAS Autoschadeherstel www.aasautoschade.nl) en is een erkend Focwa Eurogarantbedrijf.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen:

Achmea Schadeservice : Centraal Beheer, FBTO, Interpolis, Avéro

Schadegarant Schadegarant

(ABN AMRO, Amlin Corporate Insurance, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd Bedrijven en Volmachten, Delta Lloyd Particulier, De Nederlanden van Nu, De Zeeuwse Verzekeringen, DSM, Europeesche Verzekering, Generali Schadeverzekering, De Goudse Verzekeringen, ING Insurance Services, Nationale Nederlanden, Mercurius Verzekeringen, OHRA, Proteq Schadeverzekeringen, Reaal Verzekeringen (incl. AXA), Reaal Verzekeringen vh Winterthur, RVS Schadeverzekeringen.

Aegon Schadeservice

Topherstel (Allianz Nederland, AllSecur, Erasmus Verzekeringen, London Verzekeringen)

Unive Verzekeringen:

Unigarant Verzekeringen

Mocht uw verzekeringsmaatschappij hier niet bij staan, neemt u dan toch contact met ons op, wij regelen de schade-afhandeling voor u.

AUTORUITSCHADE/STERREPARATIE

Ook voor iedere ruitschade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repararen ieder sterretje of vervangen indien nodig het raam. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Glasgarant. Wij repararen voor alle verzekeringsmaatschappijen. Foto's >>

CARAVAN- EN CAMPERSCHADE

Ook voor schade aan uw caravan of camper kunt u bij ons terecht. Voorheen moest bij schade aan uw caravan of camper de gehele zijkant of een gedeelte ervan worden vervangen, maar dat is nu verleden tijd. Met de nieuwste technieken wordt de schade aan uw caravan of camper plaatselijk hersteld, hetgeen tijd scheelt en kostenbesparend werkt.

WEBASTO SCHUIF- EN ZONNEDAKEN 

Wij zijn inbouwstation van Webasto schuif- en zonnedaken. Prijzen zijn vanaf 349 euro. Voor meer informatie kunt u terecht in onze showroom waar wij een aantal daken hebben gepresenteerd. Foto's >>

Neem ook eens een kijkje op de site van: www.webasto.nl

AIRCO SERVICE

Ook voor het onderhoud aan uw airco kunt u bij ons terecht.

 

EASYPARK® Parking Distance Control Systems

Alle EasyPark® systemen zijn van de 3e en laatste generatie sensoren, deze micro sensoren hebben dus geen last van weersinvloeden en zijn overspuitbaar. De inbouwsensoren zijn Ø18mm, waarmee ze de kleinste zijn in de markt. Achteruitrijsensoren in voor- en achterbumper mogelijk. 

 

Dupont Watergedragen lakken Dupont Spotrepair:

Kleine reparaties werkt kostenbesparend! De kwaliteit van Dupont autoreparatielakken is uitmuntend! De kleuren zijn constant. Garantie tot zelfs 9 jaar is mogelijk dankzij Lifetime Warranty.

www.dupontrefinish.nl